Persoonlijk

Interview met….

Voor mijn opleiding ben ik bezig geweest met het maken van een droomportfolio. In het kort gezegd verwerk je in een droomportfolio waar je stond toen je begon, waar je nu staat en waar je graag naartoe zou willen in de toekomst, je droom. Het leek mij een leuk idee om personen/ondernemers te interviewen die mij inspireren of die nu al daar zijn waar ik graag naartoe wil.

Suzanne van de blog Suzanne Elisa was hier een van. Suzanne heeft een eigen lifestyle blog met een persoonlijke touch. Omdat ik zelf ook graag een eigen blog wilde beginnen (wat inmiddels is gelukt) en ik haar blog graag lees besloot ik om een mailtje naar Suzanne te sturen. Gelukkig was ze meteen enthousiast en wilde ze graag meewerken. Super leuk! Het interview is dan ook hartstikke leuk geworden en deze wilde ik graag delen op mijn blog. Hieronder is het interview te zien zoals hij in mijn droomportfolio staat.

Omdat ik zoveel plezier heb beleeft aan het afnemen van deze interviews, lijkt het mij een leuk idee om elke maand een andere blogger te gaan interviewen en dit te delen op mijn blog. Ik ben net nieuw in deze wereld en dit lijkt mij een leuke manier om in contact te komen met andere bloggers.

Lijkt jullie dit ook een leuk idee? Wil jij de volgende zijn die ik ga interviewen? Leuk! Stuur dan een mailtje naar info@naomiadeena.nl

Follow my blog with Bloglovin

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: