Fashion

6 tips hoe jij je look nét iets leuker kunt maken!

Fashion is een grote passie van mij. Ik lees alle modebladen (binnen en buitenland), ben op de hoogte van de laatste trends en volgend semester ga ik een minor volgen die volledig gericht is op mode. Namelijk de minor: Fashion Design & Marketing. In deze minor ga ik leren een eigen collectie te ontwerpen, maken en op de markt te brengen. Ik heb er nu al zin in! In deze blogpost wil ik jullie dan ook graag wat vertellen over verschillende stijlen, hoe deze te dragen en hoe je deze nét wat leuker kunt maken!

Het pak

Ben jij een hardwerkende boss babe die regelmatig op kantoor is te vinden (normaal gesproken dan) of heb jij vaak zakelijke afspraken met klanten? Dan kan je eigenlijk niet zonder een pak. Met een pak kom je altijd netjes voor de dag en stiekem is het ook hartstikke stoer én sexy! Pakken zijn natuurlijk ook erg leuk om te dragen als je geen kantoorbaan hebt en ook nog eens super trendy. Vaak zie je vrouwen in een grijs, donkerblauw of zwart pak lopen. Met deze neutrale kleuren zit je natuurlijk altijd goed, maar persoonlijk vind ik dat je als vrouw wel wat meer uit mag pakken! Zo’n klassieke combi kan namelijk van stijlvol gemakkelijk omslaan naar stoffig en stijfjes. Maar hoe moet je het dan combineren? Nou dat is heel simpel! Switch je pumps met een paar sneakers en vervang je blouse eens door een leuk It-shirt. Is dit je nog niet gek genoeg? Ga dan voor kleur of printjes!

Work update_ alfaitaria + tênis » STEAL THE LOOK
Cool and Creative Blazer Outfits—a Montage
Casual Solid Pant Suits Notched Collar Blazer Jacket & Pencil Pant Khaki Female Suit
Women Vest Suit | Women Vest
My Ex Is My Boss _ Jaemin X You
30+ mooie zomeroutfits - Welcome to Blog

De oversized blazer

De blazer is een all time klassieker. Hij blijft altijd in de mode en mag dan ook niet ontbreken in je kledingkast. De vorm wisselt nog wel eens wat, van oversized naar getailleerd, met of zonder knopen en met of zonder schoudervulling, maar hip blijft hij altijd. Met een blazer kan je eigenlijk nooit de mist in gaan!

De oversized blazer is al een poosje super populair. Erg makkelijk te combineren en ook ideaal te gebruiken als tussenjas! Momenteel is de oversized blazer in leather look erg populair. Maar hoe combineer je zo’n oversized blazer? De manieren zijn eindeloos! Je kunt hem bijvoorbeeld over een slip dress dragen als je naar een feestje gaat of in combinatie met een mom(oversized) jeans en een leuk t-shirt voor een meer doordeweekse look. Het is natuurlijk ook mogelijk om hem als compleet pak te dragen. Heb jij nog geen oversized blazer in je kast hangen omdat je bang bent dat al je vrouwelijke vormen verdwijnen in dit oversized exemplaar? Geen zorgen. Stijl hem dan met een leuke riem en voilà, daar is je taille!

Gek op printjes! Dit zijn de leukste kleding printjes trends
Two Ways to Wear My Favorite Gucci Tee | Hello Fashion
Worst behavior STORMY BLAZER BLACK
Luipaardprint blazers online kopen | Fashionchick_nl
Quelles sont les tendances mode déjà adoptées par les stars ?

Printjes

Een persoonlijke favoriet, printjes! Ik ben er gek op, van panter tot polkadot en van sterretjes tot bloemetjes. Het kan mij niet gek genoeg. Printjes zijn dit seizoen ook helemaal hot! Maar pas wel op, de grootte van een print kan namelijk een hoop voor je outfit doen. Waar moet je dan op letten? Nou, op de verhoudingen. Zie je een super leuke flared broek met een leuk motiefje van kleine bloemetjes en ben je klein of heel slank? Go for it! Maar ben je juist wat langer of voller van stuk? Kies dan liever voor een wat grotere print. Dit zal jou namelijk fantastisch staan!

April Checkered Bells - Black and White Bell-Bottom Pants – Mod and Retro Clothing
White Cow print High Waisted Fashion Wide Leg Pant
White blouse with leopard pants white sneakers and dior saddle bag #designerbag #style #fashion #stylemyday #whitesneakers #trainers #whiteblouse #leopardprint #leopardprintpants #pants
Snake print, estampa de cobra, tendência no inverno! – Toda Eu Blog
-2
Tendência Chunky Sneakers - Dads sneakers - Comer Blogar e Amar

De A-lijn

Rokjes, ik vind ze heel erg leuk, maar ik draag ze zelf niet zo heel erg vaak. Toch ben ik van plan om dit meer te gaan doen, want je kan er eindeloos mee combineren. Classy, sexy of juist heel stoer. Voor nu wil ik de A-lijn rok even in het zonnetje zetten. Want van alle rokken is deze echt het best voor je figuur en super vrouwelijk. De A-lijn rok heeft een bepaalde snit waardoor je taille extra wordt benadrukt en wat bredere heupen of bovenbenen mooi worden verhuld. Wat overblijft is een slanke taille en een paar benen waar menig model jaloers op zal zijn. En zeg nou zelf? Wie wil dat nou niet?! Stijl het met een t-shirt of een trui (die je in je rok stopt) en maak je look af met een leuk riempje.

grey, with dark and cream florals
Tudo Sobre Como Usar Xadrez em 2019
Glam Gal (Gal Meets Glam)
Find Chic Skirts for Women Online at Affordable Prices | Fashionable Women's Casual Skirts and Dressy Attire
Style!
5 Boot Trends I'm Seeing All Over London Right Now

“Don’t let anyone tell you, you wear too much black!”

Draag je graag zwart en ga je het liefst van top tot teen gekleed in deze kleur? Geen probleem! Maar het is wel handig om te weten hoe je dit het beste kunt doen. Het dragen van één kleur kan namelijk zorgen voor een saai geheel (of je lijkt op een inbreker), maar dit hoeft niet! Nee? Nee! Combineer verschillende materialen met elkaar. Je zou bijvoorbeeld een zwarte leren broek kunnen combineren met een wollen trui en een zwart kanten topje staat hartstikke sexy bij een zwarte denim.

Claudia Winkleman Just Wore My Favourite Zara Party Dress
15 Outfits para las chicas que este año entran a la universidad
Calça xadrez
Iedere cool girl kent deze vijf modegeheimen!
The #1 Outfit Trick Stylish Girls Are Stealing From David Beckham
The Freckled Life | Features a freckled Brooklynite's refined downtown style, beauty, and home décor for real life | NYC Style Blogger

Het geheim van een goede outfit

Maar wat is nou het geheim van een goede outfit? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel. Namelijk, balans. Draag je een romantisch jurkje? Dan vraagt dit dus om een stoere tegenhanger. Denk bijvoorbeeld aan een leren of oversized denim jasje. Een sportieve trui wordt hartstikke vrouwelijk door dit te combineren met een paar hakken. Ben je helemaal into de leren broek? Draag dit dan in combinatie met een kanten top. Zo simpel kan het zijn!

Wat is jouw stijl en welke items draag jij het liefst?

Follow my blog with Bloglovin

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *