Persoonlijk

Terug van weggeweest

Het is een poosje stil geweest op mijn blog. Er is de laatste paar maanden dan ook veel gebeurd in mijn leven, waardoor de blog even op de achtergrond is verdwenen. Maar ik ben weer back in business!

De grootste verandering is dat ik ben gestopt met mijn opleiding Communication & Multimedia Design. Het gaf mij niet de voldoening die ik wel kreeg van het werken in de zorg. Ik heb de afgelopen twee jaar veel geleerd, maar de opleiding sloot niet helemaal aan bij mijn wensen. Daarnaast miste ik de zorg enorm. Door de corona periode had ik veel tijd om na te denken en heb ik uiteindelijk dit besluit genomen.

In September ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging. Uiteraard weer in de zorg! Maar niet meer als verpleegkundige, ik wil mijzelf namelijk specialiseren. Ik werk nu weer in het ziekenhuis, op de poli cardiologie. Hier volg ik de opleiding tot hartfunctielaborant met een specialisatie in (hart)echografie. Een functie waar mijn achtergrond als verpleegkundige wel goed van pas komt! Het is een drie jarige HBO-opleiding. Heel fijn om meteen aan de slag te kunnen in de praktijk, hier leer je toch het meest van. De combinatie werken en leren kan soms wel zwaar zijn, maar ik heb het erg naar mijn zin en dit geeft mij weer extra energie en motivatie!

Naast deze grote (leuke) verandering is er helaas ook nog wat minder leuks gebeurd. Vlak voor de kerst is mijn opa namelijk overleden. De laatste weken van zijn leven waren erg zwaar voor mij en mijn familie. In korte tijd is opa erg snel achteruit gegaan qua gezondheid. Wat uiteindelijk heeft geleid tot zijn overlijden op 20 december, één dag na zijn 80e verjaardag. Ik had een hele goede band met mijn opa en zijn overlijden heeft veel impact op mij gehad (en nog steeds). Maar als familie hebben we veel steun aan elkaar en dit is erg fijn.

Inmiddels heb ik alles weer op de rit en wat meer rust in mijn hoofd. Ik heb weer zin en tijd om te gaan bloggen. Dus, tot snel!

6bf68874520a552980b47ffa1c73d383
Volte e me deixe um pouco de morfina, amor - Vigor Frágil

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *