Over mij

Hoi! Ik ben Naomi, 29 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en twee katten in Heerenveen. Ik ben net begonnen met bloggen en ik hoop dit nog heel lang vol te gaan houden. Vanaf dit moment wil ik hier mijn digitale dagboek van maken en over alles schrijven wat mij bezig houdt, wat ik meemaak en wat ik leuk vind! Ik ga onder andere dingen delen over mijn katten, outfits, gezondheid, fashion, lifestyle, reviews, persoonlijke gebeurtenissen en ik neem jullie mee in mijn avonturen als startend ondernemer!

Carrière
Vanaf september 2020 werk ik weer in het ziekenhuis. Hier ben ik werkzaam op de poli cardiologie als hartfunctielaborant in opleiding, met de specialisatie (hart)echografie. Deze HBO-opleiding duurt 3 jaar. Voor deze baan heb ik nog 2 jaar een totaal ander pad bewandeld. Ik heb namelijk de studie Communication & Multimedia Design gevolgd. Hier is ook mijn interesse voor design, illustreren en schrijven (bloggen) extra aangewakkerd. Deze studie heb ik niet afgemaakt, het gemis naar de zorg was voor mij te groot! Voor deze switch was ik namelijk ook al werkzaam in de zorg, als verpleegkundige in het ziekenhuis. In 2011 ben ik begonnen aan een inservice opleiding (wat betekent dat je intern wordt opgeleid) tot verpleegkundige in het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen. In 2016 ben ik gediplomeerd. Daarna heb ik nog 2 jaar gewerkt als gediplomeerd verpleegkundige en nu dus weer back in business! Maar dan met een specialisatie in de cardiologie.

Mijn relatie
Mijn vriend en ik hebben elkaar ontmoet in de HEMA. Wij hadden hier allebei een bijbaantje, hij in het magazijn en ik bij het brood & gebak. Inmiddels is dit alweer dik 11 jaar geleden! In september 2015 hebben wij samen een huis gekocht, waar we nu dus ook alweer bijna 5 1/2 jaar wonen!

Mijn katten
Mijn vriend en ik hebben twee Siberische katten genaamd Elvis en Elsa. Elvis is 5 jaar oud en Elsa is een jaartje jonger, zij is nu dus 4. Het zijn mijn grootste maatjes en ik zou ze voor geen goud kwijt willen! Je komt ze vast regelmatig tegen op mijn blog.