Over mij

Hoi! Ik ben Naomi, 29 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en twee katten in Heerenveen. Ik ben net begonnen met bloggen en ik hoop dit nog heel lang vol te gaan houden. Vanaf dit moment wil ik hier mijn digitale dagboek van maken en over alles schrijven wat mij bezig houdt, wat ik meemaak en wat ik leuk vind! Ik ga onder andere dingen delen over mijn katten, outfits, gezondheid, fashion, lifestyle, reviews, persoonlijke gebeurtenissen en ik neem jullie mee in mijn avonturen als startend ondernemer!

Carrièreswitch
Vanaf september 2018 ben ik weer aan het studeren. Ik doe momenteel de opleiding Communication & Multimedia Design, ik zit nu in het tweede jaar. Voor deze studie was ik werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis. In 2011 ben ik begonnen aan een inservice opleiding (wat betekent dat je intern wordt opgeleid) tot verpleegkundige in het Bethesda ziekenhuis te Hoogeveen. In 2016 ben ik gediplomeerd. Daarna heb ik nog een poos gewerkt als gediplomeerd verpleegkundige.

Mijn relatie
Mijn vriend en ik hebben elkaar ontmoet in de HEMA. Wij hadden hier allebei een bijbaantje, hij in het magazijn en ik bij het brood & gebak. Inmiddels is dit alweer dik 10 jaar geleden! Op 10 januari dit jaar hadden wij ons jubileum. In september 2015 hebben wij samen een huis gekocht, waar we nu dus ook alweer bijna 5 jaar wonen!

Mijn katten
Mijn vriend en ik hebben twee Siberische katten genaamd Elvis en Elsa. Elvis is 4 jaar oud en Elsa is een jaartje jonger, zij is nu dus 3. Het zijn mijn grootste maatjes en ik zou ze voor geen goud kwijt willen! Je komt ze vast regelmatig tegen op mijn blog.

Eigen onderneming
In februari 2020 ben ik begonnen met de minor ‘ondernemen’. In deze minor ga je bezig met het opstarten van, de naam zegt het al, je eigen onderneming. Ik heb voor deze minor gekozen omdat ik heel graag een eigen onderneming wil starten. Toen ik begon aan deze minor had ik wel al een globaal idee over wat ik zou willen, maar dit was nog niet echt concreet. Nu is dit het wel! In het kort uitgelegd ga ik een eigen content creatie & design bureau opzetten. Momenteel ben ik druk bezig met het maken van mijn bedrijfsplan! Als er updates zijn of leuke ontwikkelingen laat ik dit zeker weten op mijn blog.


%d bloggers liken dit: